Konu Bilgileri
Konu Baþlýðý
1991 mezunları
Konudaki Cevap Sayýsý
1
Konuyu Baþlatan Üye
derya ressam
Görüntülenme Sayýsý
7

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
1991 mezunları
derya ressam
Junior Member

**

Bilgiler
Uye No: 22
Yer: mersin
Grup: üye
Statü: Çevrimdışı

Karizma Bilgileri
Rep Ver :
Rep Puani : 0

iletisiim MSN araciligi ile mesaj yolla Yahoo araciligi ile mesaj yolla ICQ araciligi ile mesaj yolla AIM araciligi ile mesaj yolla
Shy  1991 mezunları

1991 İskenderun Ticaret Lisesi mezunları Arkadaşlarımı arıyorum, Nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz? Bende bayan olduğum için evlenince doğal olarak soyadımız değişiyor. Kız arkadaşımın çoğu evlenip çolukçocuğa karışmışlardır soyadlarıda değişmiştir onları nasıl bulabilirim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?Hocalarım Tacettin kemirtlek Ahmet benli,Sami Lök, Murat Acar, Ayşe yamangöktürk ve sevdiğim bütün hocalarıma burdan saygılar sevgiler sunuyorum.

10-09-2009 05:08 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
sportsman
Administrator

*

Bilgiler
Uye No: 1
Yer:
Grup: Administrators
Statü: Çevrimdışı

Karizma Bilgileri
Rep Ver :
Rep Puani : 0

iletisiim MSN araciligi ile mesaj yolla Yahoo araciligi ile mesaj yolla ICQ araciligi ile mesaj yolla AIM araciligi ile mesaj yolla
Cvp: 1991 mezunları

öncelikle bu siteyi Mezunları bir araya getirmek için Ticaret Lisesi Mezunları Derneği başkanı sayın Fuat Kaya için kurmuştum. Ancak ilgilenemedim. Bu aralar site de bazı değişiklikler yaparak tüm mezunların kullanımına sunmayı düşünüyorum.

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder yine ziyaret etmenizi bakleriz.

Site yöneticisi
14-09-2009 12:12 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git: